pühapäev, 10. november 2019

Laupäev 09.11

Varahommikul salongi ja oh üllatust kell 8 laupäeva hommikul on salong rahvast täis. Kusjuures mõned väikesed lapsed on ka voodist välja tõstetud ja juuksurisse toodud. Pesen mõned pead ja teen muud nipet-näpet. Muideks see ka veel, et kui Iirimaal pesti päid nagu musta pesu, siis siin pestakse nagu väga musta pesu ja tükk-tükk aega.

Kella kahest olin vaba. Bussiga kesklinna ja jälle üllatus - otse veinifestivalile. Süsteem selline, et ostad 20 raha eest pokaali ja hakkad liikuma mööda tänavat mille mõlemad ääred on täis väikesi müügilette (kõik on nummerdatud) ja igas letis sai lasta endale pokaali veini valada. Sellliseid laudu oli üle 70-ne. Veinid valged, punased, roosad - mida iganes. Kui vein meelids, oli võimalik pudeliga kaasa osta. Ma arvan et mingi hindamine oli ka kusagil. Kui pärast pokaali endale koju viia ei tahtnud, siis sai selle 10 euro eest tagasi müüa. Rahvast oli päris palju.



Muusikalise poole eest hoolitsesid üks sarvedega loom kitarriga


ja saksofoniga mees koos koeraga, koer ulus kõrgemaid noote kaasa. Ausalt öelda oli koerast kahju.


Kui juba kesklinnas, siis traditsiooniliselt ikka turistipoed ka läbi käia. Draakon on linna sümbol ja sellest ei saa ei üle ega ümber.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar