reede, 8. november 2019

Reede 08.11.

Seiklesin majutusest salongi kahe bussiga. Salongi pidin jõudma 30 min. enne avamist, aga kuna kaubanduskeskus ise avatakse alles 9, siis seiklesin kaks ringi ümber kompleksi enne kui õige ukseni juhatati. 30 min. varem minnakse seetõttu, et kõik saavad kohvi juua ja midagi hommikuks süüa. Tehakse vist väikesi kokkuvõtteid ka.

Päev kulges võiks isegi öelda et töiselt, lasti mul üks mees lõigata ja ühe proua värvisin ära. Peade pesu peale selle. 4 raha tippi vaeva eest.

Täna selgus üks vähem meeldiv asi ka, nimelt laupäeval peab ka salongis kohal käima. Ja alustavad nad lausa kell 8 hommikul. Ma õnneks nii vara minema ei pea, sobib 9-ks.

Tegelikult on salong korralik, des. aine on kogu aeg kasutusel ja rätikud lähevad kohe pessu kui kasutatud on. Puhas ja korras on. Salong väljaspoolt vaadates näeb välja nii. Nimi on DOK. Mida tähendab, ei tea.


See nädal käin hommikuses vahetuses 9-14. Järgmisest nädalast nähtavast õhtu poole. Salong on avatud 21.00-ni. Eks näis.

Täna otsisin ja leidsin suurest SPAR-i poest grönungi kohvi. Siin juuakse mingit jubedat kohvilaadset kõrvetatud maitsega vedelikku. Ka kohvi nimeks. Ma ei suuda seda juua.

Natuke trippi tegin ka peale tööd, navigeerisin ennast Decathloni spordi poodi ja jalutasin seal veidi jättes sinna mõõdukalt raha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar